Hjemmesiden er klar

Så er vores nye hjemmeside endelig blevet rigtig klar til brug.

Om få dage vil Else omdele en tilmeldingsformular i alle vores postkasser, som I kan bruge til at bede om logins på hjemmesiden.
Vi tilmelder pr. papir for at sikre os, at det kun er beboere i vores Parcelforening, der får adgang.

Det meste af hjemmesiden er offentlig af hensyn til mæglere og boligkøbere, så lige nu kan login’et ikke så meget ekstra. Men det er vigtigt for at kunne samle vores mail-adresser til brug for udsendelser.

Bestyrelsen ønsker herudover at udvikle på en “For medlemmer”-fane, hvor vi internt kan dele informationer og tilbud som kun er for os beboere i parcelforeningen.
Det kunne f.eks. være en køb/salg/bytte-side, eller en side hvor vi kan udveksle håndværker-erfaringer og måske samle flere, der vil have lavet de samme forbedringer/vedligeholdelse på vores ejendomme.
En debat-side hvor beboere kan skrive/besvare indlæg til hinanden er også foreslået.

Muligheder og gode idéer håber vi, at der kommer mange af – men nu er vi i hvert fald i luften.
Tag endelig en tur rundt på siden og meld tilbage omkring forslag, fejl eller mangler – helst via mail til hjemmeside@holmeparken.dk

Venlig hilsen
Bestyrelsen

3 Replies to “Hjemmesiden er klar”

    1. Hej Jens
      Vi bruger ikke opslagstavlen længere, men servicerer faktisk de ældre bedre end før, da jeg omdeler den slags beskeder direkte i de enkeltes postkasser.
      Beskeden kommer ud her i aften – både på mail og i postkasser – for der er for nylig bestilt container til weekenden 16.-18. oktober

Skriv et svar